12 maanden Live Gold én EA Access

Ja dat lees je goed! Met deze slimme deal ontvang je 12 maanden EA Access en 12 maanden Xbox Live Gold. Maak dan ook snel gebruik van deze topaanbieding. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
74,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

12 maanden Xbox Live Gold en 12 maanden EA Access

Ben je al bekend met Xbox Live Gold? En met EA Access? Dan is deze deal je op het lijf geschreven. Je kunt namelijk beide abonnementen met 1 jaar verlengen. En dat voor een super scherpe prijs

Een onderdeel van EA Access, is de Vault. In de Vault, tref je diverse EA games aan. Je kunt deze meteen aan je eigen collectie toevoegen, zonder dat je de game moet kopen. Zolang je EA Access lid bent, kun je deze games blijven spelen. Zo vindt je bijvoorbeeld Need for Speed Rivals, Titanfall en nog meer top titels. Ook ontvang je als EA Access lid nog eens 10% korting op alle EA games. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je als EA Access lid ook nog eens games spelen en testen voor ze op de markt zijn. Eigenlijk hoef je al niet meer verder te lezen he?

Ben je nog niet overtuigd? Of nog benieuwd wat het Xbox Live Gold lidmaatschap precies inhoud? Dan zullen we je dat uiteraard graag vertellen. Je kunt via het Xbox Live platform in contact komen met je vrienden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de chatfunctie. En met (of tegen) je vrienden games spelen.

Uiteraard is er dan ook nog de GamerScore. Dit kun je het beste zien als een soort CV voor de ware Xbox gamer. Op deze CV kun je zien welke games er door de ander gespeeld worden. Ook kun je zien hoelang en hoevaak er gespeeld wordt. Zo heb je een goed beeld van je tegenstander. En je tegenstander van jou!

Goedkoop 12 maanden Xbox Live Gold en 12 maanden EA Access kopen?

Als Xbox gamer kun je eigenlijk niet zonder Xbox Live Gold. En sinds enige tijd eigelijk ook niet meer zonder EA Access. Zo maakte EA de populaire game Battlefield 1 eerder beschikbaar voor EA Access leden. Dat is natuurlijk niet iets wat je wil missen. Daarom dan ook deze discountdeal. Het beste van Xbox Live Gold en het beste van EA Access.

GameCodeDiscount werkt volledig digitaal. Dit heeft voor ons een hoop voordelen. Zo hebben we geen duur winkel pand nodig. Geen dure opslagloods om alle kaarten in op te slaan. En ook hoeven we niet naar de brievenbus om je aankoop op te sturen. Als jij dus de EA Access 12 maanden en Xbox Live Gold 12 maanden deal koopt, ontvang je deze digitaal!

En het voordeel voor jou? Dat zie je wel terug in onze prijzen. We zijn door deze keuze in staat om wel heel goedkoop te leveren. Ook helpt het natuurlijk, dat we elke week weer groot inkopen. Zo krijgen we ook volume voordeel, wat we weer aan onze klant doorberekenen!

Je partner eens lekker verwennen?

Wel uitgekeken op bonbons en bloemen? Dat snappen wij wel, ja! Waarom niet eens iets origineels: een 12 maanden Xbox Live Gold en 12 maanden EA Access lidmaatschap? Weet je in elk geval zeker dat je een hoop credits opbouwt... ;-)

12 maand EA Access en Xbox Live Gold: top prijs, top service!

Je hebt vast gezien dat deze discountdeal erg scherp is. De Xbox Live Gold 12 maanden kaart en 12 maanden EA Access is dan ook een populaire deal. Hopelijk is dat niet het enige waar je naar hebt gekeken. Want wist je dat onze klantenservice een topscore haalt? We zeggen dit graag, omdat we er trots op zijn. Een goede service leveren vinden wij dan ook belangrijk. Je wil natuurlijk niet alsnog naar een winkel moeten, als je ergens niet helemaal uitkomt. Toch?

We vragen dan ook na elke aankoop om de mening van de klant. Kunnen we weer van leren. Deze meningen delen we dan weer op onze website. Wel zo prettig, want zo kun jij vooraf zien bij wie je iets gaat kopen. Je snapt dan ook vast waarom klanten terug blijven komen bij GameCodeDiscount. Ook nadat de 12 maanden Xbox Live Gold en 12 maanden EA Access om zijn!

De Xbox Live Gold 12 maanden en 12 maanden EA Access discountdeal werkt zo..

We vinden het knap dat je de drang tot hier hebt weten tegen te gaan. En we begrijpen maar al te goed dat je graag even wil weten hoe het werkt. De Xbox Live Gold kaart en de EA Access kaart ontvang je als losse codes. Je kunt dus zelf bepalen welke code je wanneer inwisselt. Wel zo prettig natuurlijk, als je nog een lopend abonnement hebt bijvoorbeeld. De EA Access pass en de Xbox Live Gold kaart hebben geen vervaldatum.

Bij GameCodeDiscount kun je betalen via het veilige iDeal of Bancontact platform. Dit werkt voor ons erg prettig, want we kunnen meteen zien of je betaald hebt. Je hoeft dan ook niet te wachten op je aankoop. Zodra je betaling binnen is, controleert ons systeem dit razendsnel. Niks geks aan de hand? Dan zie je meteen de beide kaarten op je beeldscherm. Ook sturen we ze je nog even toe per e-mail. Wel zo handig, toch?

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook