Xbox Live Gold 6 maanden

Gebruik Xbox Live Gold voor 6 maanden. Ontvang aanbiedingen, gratis games en speel via het te gekke online multiplayer platform met je vrienden! Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
34,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Xbox Live Gold 6 maanden

Ooit zonder Xbox Live Gold abonnement gezeten? Als echte Xbox gamer overkomt je dat maar 1 keer. Het Live Gold platform is een ware must geworden. Met de steeds maar beter wordende games kun je er eigenlijk niet meer omheen. Of je nu een Xbox 360 of een Xbox One, of misschien zelfs wel de Xbox One S hebt maakt niet uit. Je kunt het Xbox Live Gold 6 maanden lidmaatschap namelijk op alle Microsoft Xbox consoles inwisselen!

Ben je nieuw met het Xbox Live platform? Dan is het fijn om te weten dat je niet meer nodig hebt dan een Live Gold kaart om toegang te krijgen. Goed, en een game natuurlijk, die je online wil spelen. Ook fijn om te weten, is dat je volledige toegang krijgt tot het Live platform. Je kunt dan ook met, of tegen spelers wereldwijd gamen. En wist je dat Xbox Live Gold leden ook vaak korting krijgen op games of content packs? Of dat er elke maand een gratis game is die je kunt downloaden? Dat wil je niet missen, toch?

Online de goedkoopste Xbox Live Gold 6 maanden kaart kopen

Je zult zien, dat de prijzen op onze site scherp zijn. Misschien vraag je jezelf wel af hoe dit mogelijk is? Je bent natuurlijk niet de eerste die dit vraagt. Wat ons anders maakt dan andere, is dat het GameCodeDiscount platform volledig online werkt. Er hoeft dus geen Xbox Live Gold kaart naar je toe te worden gestuurd. Dit scheelt natuurlijk een hoop in de verzendkosten. En ook prettig is dat je gewoon thuis kunt bestellen zonder de deur uit te moeten.

De Xbox Live Gold 6 maanden wordt dan ook na je bestelling via de e-mail toegestuurd. Ook zie je na de betaling direct de gekochte code op het beeldscherm. Je kunt dan ook direct verder gaan met gamen. Wel zo prettig natuurlijk. Een ander voordeel van online bestellen, is dat je de Xbox Live Gold 6 maanden kaart razendsnel in bezit hebt. Je hoeft dus niet eerst te wachten tot de winkel eindelijk open is. Dat is wel handig, toch?

Geef een Xbox Live Gold kaart cadeau

Ken je iemand die een Xbox heeft en hier helemaal weg van is? Dan kun je deze persoon natuurlijk verassen met een Xbox Live Gold kaart van 6 maanden. Weet je in elk geval zeker dat de persoon de komende 6 maanden aan je denkt!

6 maanden Xbox Live Gold met een 5-sterren service

Als je iets online koopt, is het fijn om te weten met wie je zaken doet. Vinden wij ook, bij GameCodeDiscount. We hebben er dan ook voor gekozen om gebruik te maken van online reviews. Koopt een gamer iets bij ons, dan vragen we hierna om een review. Deze reviews kunnen andere dan weer teruglezen. Heb je dit nog niet gedaan? Beslist een aanrader, dan begrijp je meteen waarom gamers massaal voor GameCodeDiscount kiezen. En daar zijn we dan eigenlijk wel trots op.

Je kunt 7 dagen in de week, 24 uur per dag terecht bij GameCodeDiscount. Het is dan ook aan jou om te besluiten wanneer je de Xbox Live Gold 6 maanden kaart kopen wil. Kom je ergens niet uit, of heb je nog vragen? Dan is het fijn om te weten dat je ons kunt bereiken. Je hoeft dus niet alsnog naar de winkel voor je support. Wel zo prettig natuurlijk.

Zo kun je de Xbox Live Gold 6 maanden kaart kopen

Je begrijpt dat we voor we een code kunnen sturen, we eerst een betaling moeten hebben ontvangen. We hebben er daarom voor gekozen om gebruik te maken van het iDeal, Belfius, KBC/CBC en Bancontact systeem. Deze systemen kunnen ons direct vertellen of een betaling is gelukt. Is de betaling goed verlopen? Dan valideren we deze razendsnel.

Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvang je direct de Xbox Live Gold 6 maanden code. In de praktijk is dit vaak al binnen 5 seconden. Je kunt dan ook meteen weer verder met gamen. Ook fijn om te weten, is dat deze Xbox Live Gold kaart onbeperkt houdbaar is. Wil je de kaart cadeau geven, dan is dit geen enkel probleem!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook