Quantum Break Xbox One

Quantum Break is een spannende, science fiction, actie/avontuur shooter game die afspeelt in de derde persoon. In de game wisselt de gameplay de echte beelden razendvlot en soepel af. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
32,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Quantum Break voor op de Xbox One

De gameplay van deze third-person shooter is echt geweldig. Wellicht kun je jezelf de game Max Payne nog herinneren? Mocht je deze gespeeld hebben, dan voelt Quantum Break direct vertrouwd. Sta je achter een muur, een pilaar of een omheining? Dan hoef je niet zelf een knop in te drukken om in cover te gaan. Jack doet dit automatisch. Zo kun je je aandacht richten op dat waar het om gaat: het neerschieten van tegenstanderd en gebruiken van time powers. Je kunt combinaties maken van Time Shield, Time Vision, Time Stop, Time Blast, Time Dodge en Time Rush. Dit geeft je de mogelijkheid om moves uit te voeren waar men in Hollywood jaloers op zou zijn.

Freeze je scherm en knal de vijanden neer. Schiet op explosieve vaten en dodge aan de kant voor de explosie. Bewegen de vijanden weer? Dan klapt de boel uit elkaar en sta jij aan de andere kant van de map. Time Rush helpt je om als Flash door de kaart te vliegen terwijl de rest kruipt of stilstaat.

Ben je aan het klimmen, dan spelen je tijdkrachten ook een rol. Speelt er een extreme situatie af? Dan lopen het heden en het verleden door elkaar heen. Soms zorgt dit voor ongelukken die de omgeving letterlijk in tweeën scheuren. Er is bijvoorbeeld een moment in deze game, waarbij een tanker een brug doorboort. De brug stort in, het metaal scheurt door en auto's ontploffen om je heen. Halverwege deze gebeurtenis, staat de tijd stil. Jack kan er doorheen lopen, kruipen of sprinten terwijl de wereld om hem heen stil blijft staan. Dit soort actie maakt Quantum Break een game die plezier blijft geven.

Quantum Break voor de Xbox One het goedkoopste kopen? Dat kan: online!

Heb je wel eens Max Payne gespeeld? Of ken je de film The Matrix nog, met die mooie stilstaande beelden? Als je hier een fan van bent, dan zal Quantum Break je zeker bevallen! Natuurlijk heb je geen zin om meer te betalen voor deze game dan nodig is. Je houdt liever geld over om weer andere toffe games te kunnen proberen. Begrijpen we goed bij GameCodeDiscount. En meer betalen dan nodig is, dat hoeft ook niet, althans, als het aan ons ligt.

Bij GameCodeDiscount hebben we er direct bij de start voor gekozen om 100% digitaal te werken. Alle producten die je via ons besteld, ontvang je dan ook enkel digitaal. Zo voorkom je, dat je betaald voor een hoesje, boekje of een DVD. Ook hebben wij geen duur winkelpand, of een opslagloods die betaald hoeft te worden. De kosten blijven zo gelukkig laag. En dat merk je dan ook terug in de scherpe prijzen!

Een ander voordeel van het digitaal werken, is dat je geen rekening hoeft te houden met openingstijden. Voorbij zijn dan ook de dagen dat je op tijd je bed uit moet.. Je ook nog eens moet aankleden.. Om dan bij de winkeldeur te ontdekken dat het geen koopzondag is. Vervelend natuurlijk. Dat overkomt je nooit bij GameCodeDiscount. Wij zijn namelijk elke dag, 24 uur lang open. Wel zo prettig!

Een last-minute verjaardagscadeau nodig?

Je kent het vast wel.. Krijg je een uitnodiging, weken van tevoren. Dat cadeau zoeken komt dan nog wel, je hebt immers alle tijd. Totdat je ontdekt dat die verjaardag over 15 minuten van start gaat. Geen nood! Bij GameCodeDiscount kun je nog snel even Quantum Break voor de Xbox One aanschaffen. Dan weet je zeker dat je niet met lege handen staat!

Quantum Break kopen voor de scherpste prijs en met een bekroonde klantenservice?

Allemaal kijken we natuurlijk naar de prijs bij het doen van een (online) aankoop. Je hebt dan ook vast wel gezien dat Quantum Break scherp geprijsd is. Toch hopen we dat dit niet het enige is, waar je op let. Wat denk je bijvoorbeeld van een goede klantenservice? Vaak sta je er niet bij stil en is dit iets waar je pas later naar kijkt. Zodra je bijvoorbeeld een vraag hebt, of ergens niet uitkomt. En niets is eigenlijk dan vervelender, dan moeten ontdekken dat er geen service is. Bij GameCodeDiscount besloten we dan ook dit anders te doen!

Om te kijken of gamers net zo enthousiast zijn, werken we samen met FeedbackCompany. Deze vragen elke gamer na een aankoop om een beoordeling. Die kun je vervolgens weer terugvinden op onze website. Als je nog nooit eerder met GameCodeDiscount gewerkt hebt, is het fijn om de ervaringen van andere te lezen. Zo kun je zien waarom gamers blijven kiezen voor GameCodeDiscount. Besluit je om Quantum Break voor de Xbox One via ons te kopen? Dan zullen ze ook jou vragen om je mening!

Hoe kan ik Quantum Break voor de Xbox One kopen via GameCodeDiscount? Is dit lastig?

Als dit je eerste aankoop via het GameCodeDiscount platform is, is het fijn om even te weten wat je nu precies krijgt. Dat leggen we je dan ook graag nog even uit. Je koopt namelijk een game code voor Quantum Break. Deze kun je op je Xbox One inwisselen. De instructies hiervoor, krijg je bij je aankoop. En voor de zekerheid: dit is absoluut niet lastig!

Betalen op het platform doe je via de systemen van Bancontact, iDeal, KBC/CBC of Belfius. Deze laten allemaal direct weten of een betaling is gelukt. Zo hoef je niet te wachten op de code van Quantum Break. Is je betaling namelijk geslaagd? Dan ontvang je deze direct via de e-mail. Ook kun je de code aflezen van je scherm. Je kunt dus echt over 5 seconden in deze game duiken..!

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook