Rise Of The Tomb Raider Xbox One

Rise of the Tomb Raider is een op actie/avontuur game die veel spannende situaties kent. Met deze Xbox One game-code kun je Rise of the Tomb Raider direct spelen. Geschikt voor Nederlandse en Belgische accounts!
Aantal:
1
49,95
Bestellen
Geef cadeau
Géén extra kosten
En géén account aanmaken!
Levering per email
In 10 seconden geleverd
Bij je one-stop game-shop
Betalen met iDeal
Betaal met iDeal
Veilig & vertrouwd betalen
24/7 open
24/7 OPEN & SUPPORT

Rise Of The Tomb Raider voor Xbox One

Een jaar na de evenementen uit Tomb Raider, heeft Lara Croft moeite om haar ervaring over de bovennatuurlijke kracht Yamatai te verwoorden. Opzoek naar antwoorden, duikt ze in haar vaders onderzoek naar de verloren stad Kitezh en de belofte van onsterfelijkheid. Haar vaders partner, Ana, probeert haar te waarschuwen. Haar vaders obsessie met Kitezh dreef hem uiteindelijk de vernieling en dood in. Lara negeert dit en organiseert een expeditie naar Syria. Ze hoopt hier de tombe van de Prophet of Constantinople te ontdekken, een belangrijke speler in de legende van Kitezh.

Lara slaagt erin om de tombe te vinden, maar deze blijkt leeg te zijn. Ze wordt verstoord door Trinity, een orde die nu bestaat als paramilitaire organisatie en onderzoek voert naar Konstantin. Lara ontdekt een symbool dat gekerfd staat in de tombe, dat ze weet te linken aan een Russisch boek uit haar vaders studie. Een moordenaar van Trinity steelt het boek. Lara en haar vriend Jonah reizen los van elkaar verder. Ze staat er nu alleen voor..

Goedkoop Rise of the Tomb Raider voor Xbox One online kopen

Ben je benieuwd hoe deze spannende Rise of the Tomb Raider game verder gaat? Kun je niet wachten om te zien wat Lara nog meer ontdekken gaat? Daar kom je eigenlijk alleen maar achter door aan deze game te starten. Bij GameCodeDiscount begrijpen we dan ook, dat je niet wil wachten tot de game eindelijk met de post aankomt. Ook wil je natuurlijk een zo scherp mogelijke prijs.

Bij GameCodeDiscount hebben we er dan ook voor gekozen, om alleen online te werken. Alle producten op onze website, dus ook Rise of the Tomb Raider, ontvang je digitaal. We hebben dus geen grote winkel of opslagloods nodig om alle games en giftkaarten in te bewaren. Ook hoeven we niet voor je naar de winkel, en dus geen dure postzegel te kopen.

Je snapt dan ook wel dat er op deze manier veel minder kosten bij komen kijken. En daarvan ben jij de gelukkige! Je kunt Rise of the Tomb Raider voor de Xbox One zodoende voor een scherpe prijs bij ons kopen. Een ander prettig voordeel is dat we 24 uur per dag, 7 dagen in de week open zijn. Je kunt dan ook zelf bepalen wanneer jij zin hebt om te starten met Rise of the Tomb Raider voor de Xbox One.

Een leuke verassing?

Ken jij iemand die een Xbox bezit en helemaal weg is van de Tomb Raider games? Dan kunnen wij je namelijk bijna garanderen dat die persoon Rise of the Tomb Raider voor Xbox One niet missen wil. Deze spannende game staat garant voor uren van game plezier!

Rise of the Tomb Raider kopen, met geweldige support

In je vergelijking heb je vast gekeken naar de prijs. Wat veel gamers alleen vergeten, is dat een goede support ook belangrijk is. Mocht je ergens niet uitkomen, of een vraag hebben, wil je natuurlijk niet alsnog naar de winkel. En dat snappen we bij GameCodeDiscount gelukkig dan ook maar al te goed!

Ook publiceren we op onze website de ervaring van andere klanten. Zo kun je voor je Rise of the Tomb Raider op Xbox kopen gaat, eerst lezen wat deze ervan denken. Besluit je de Xbox one game bij ons aan te schaffen? Dan zullen we na je aankoop ook vragen om jou mening. Daar kunnen andere dan weer van leren!

Rise of the Tomb Raider op Xbox kopen werkt zo

Genoeg gelezen en wil je nu eindelijk gaan gamen? Begrijpelijk! We leggen je dan ook even kort uit hoe het werkt. Je kunt op GameCodeDiscount voor Rise of the Tomb Raider betalen via iDeal. Doe je dit voor de eerste keer bij ons, dan valideren we snel je betaling.

Merk je in de praktijk niks van en duurt eigenlijk ook niet lang. Direct na deze validatie verschijnt de game code op je beeldscherm. Kun je dus meteen mee aan de slag! Goed om te weten is dat deze game code geschikt is voor Nederlandse accounts.

Hoe in te wisselen?

Reviews

Laatste aankopen

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer N. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer J. kocht een code voor Xbox.

26 juli 2017
Meneer P. kocht een code voor Steam.

26 juli 2017
Meneer C. kocht een code voor Xbox.

Klanten bekeken ook